venres, 11 de decembro de 2015

CACHORROS DE ORNITORRINCO EN LA MICROBIBLIOTECA

Existen moitos tipos de bibliotecas, pero só unha pode presumir de apostar tanto pola promoción das formas hiperbreves (en particular, o microrrelato): a Biblioteca Esteve Paluzie de Barberá del Vallés. Entre os seus fondos, que conteñen a máis completa colección de narrativa hiperbreve, xa contan con Cachorros de ornitorrinco.

E así o presentan:


No hi ha res més que ens enorgulleixi tant que tenir en el fons especialitzat del gènere microrelat els llibres dedicats pels seus autors i autores.
I en aquest cas un orgull molt especial, perque des de La Microbiblioteca creiem fonamentalment que l'educació és un dels pilars bàsics per a descobrir la literatura i que si aquesta planta la llavor per conèixer-la, valorar-la i estimar-la no hi haurà aturador al llarg de la vida dels nous lectors, i possibles futurs escriptors i escriptores.
Moltíssimes gràcies a Raquel Vázquez, Francisco Rodríguez Coloma, Pedro Sánchez Negreira i a l'editorial Zaera Silvar, per treballar i editar aquest fantàstic llibre.
Els autors de "Cachorros de ornitorrinco: Teoría del microrrelato y experiencia docente" (Zaera Silvar, 2015) són els i les alumnes de 3er d'ESO de l'IES Francisco Aguiar de Betanzos (A Coruña) del curs 2013-14.
La coordinació d'aquest magnífic projecte es deu a Raquel Vázquez i a Francisco Rodríguez Coloma (A Coruña, 1963), ambdós coadministren el blog de referència dedicat a les microformes literàries Documenta Mínima sota el nom de Colectivo Máximo.







Ningún comentario:

Publicar un comentario